Portfolio

Back to portfolio categories

Turfrey House

This house was designed to maximize views from the first floor living area across to the coast, to provide first floor external spaces, to present a strong visual presence on the long entrance side of a relatively narrow corner site, and to create an interesting internal route up to the main living and sleeping spaces.  The project was successful and the practice is currently working on a two townhouse project for the same clients in conjunction with two additional parties.

 The project was completed on time and within budget.

assets/Uploads/Residential-Architecture-Turfrey-House-image-1.jpg assets/Uploads/Residential-Architecture-Turfrey-House-image-2.jpg
Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0